Oakland VZW

OAKLAND vzw, eindelijk is het een feit.

Sinds 2001 was ik hobby-matig bezig met ‘alles’ rond bomen en bos. Ik las boeken over o.a. de juiste combinatie van boomsoorten in het bos, genoot van dikke boeken met allerlei speciale bomen over de hele wereld en ja, in 2001 beplantte ik ook m’n eerste eigen stukje bos.

in 2008 plantte ik, samen met m’n 2 kindjes, hun eerste ‘kinderbos’. Bij hen groeit de microbe voor bomen en bos langzaam maar zeker.

In 2015 was het zo ver, ik zag ‘het’ al een tijdje groter en kreeg de kans om opnieuw 2 mooie stukken grond te kopen. Dit was de trigger om ook de overgang van ‘hobby’ naar ‘meer-hobby’ te maken. Neen, het doel is niet meteen geld verdienen met bomen en bos. Het doel is zo efficiĆ«nt mogelijk zoveel mogelijk bomen geplant te krijgen en zo op mijn manier mee te werken aan een betere toekomst, voor mijn kindjes, voor mijzelf, voor u…

En ja u kan helpen, daar leest u binnenkort meer over.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *